HİKAYELER

Dikkatli araba kullanmak gerek...

14.10.2004 22:17:44


Dikkatli araba kullanmak gerek...

(Izmirde yasanmis gerçek bir hikaye )
Adamın teki arabasıyla bir genç kıza çarpıyor; kız 14-16 yaslarında filan.Hemen arabasına atıp hastaneye oturuyor ve kıza kötü bir haberi olduğunu, karnındaki bebeğin düştüğünü söylüyor. Ayrıca, kızın yası da küçük olduğu için polisi beklemesini istiyor. Adam polisi bekleyip, durumu anlatıyor. Babasının kendisi olmadığını söylüyor. Ancak kız, kendine geldiğinde adamı yalanlıyor ve babasının o kişi olduğunu çarpma hikayesinin palavra olduğunu söylüyor.Zannediyorum kız bebeğin hesabini ailesine veremeyecek durumda ve korumak istediği bir arkadaşı falan olabilir,neyse, o anda bu hikayeye devam etmenin iyi olacağını düşünüyor.
kız tabii herseli bilmiyor Adam hemen tahlil yapılmasını istiyor hakli olarak ve tahlil sonucunda beklenildiği gibi yırtıyor.
Ancak doktor tahlil sonucunu adama söylerken, evet bebek sizden değilmiş, yalnız zaten bebeğiniz olması imkansızmış, doğuştan kısırsınız diyor. Adam bunu duyunca sok oluyor çünkü iki tane kocaman çocuğu var (25 yaslarında falan bir kız bir erkek çocuklarmış). Karisini dava ediyor ve karisi, kocasını çok sevdiğini, zamanında çocuk sahibi olamadıkları için büyük sorunlar yasadıklarını, onu kaybetmek istemediği için çocukları adamın en yakın arkadaşından yaptığını itiraf ediyor. Tabii boşanıyorlar ve adam kendisinin zannettiği çocuklarını 25 yıl yetiştirdikten sonra evlatlıktan reddediyor, arkadaşıyla arası acılıyor.
Demek ki neymis...Dikkatli Araba Kullanacagiz........ !!!!

Ekleyen/Kaynak: Mert Dinç



Bu bölüme Hikaye ekleyebilirsiniz. Hikaye eklemek için tıklayın

Yorumlar [ Yorum Yaz ]

Yazan: Abdurrahman SAYAR    4.06.2007 23:40:12
Önemli olan önce sen kendine bak...
İnanın arabayı nasıl kullanırsanız kullanın,ilk önce kendi arabanızın ruhsatını gözden gecirin.Bu illa hikayedeki gibi olmak zorunda değil.Önemli olan sizin,kimsenin bilmediği duygularınızın ruhsatının size ait ve iyi olmasıdır....Saygılarımla...



  En Çok Yorumlananlar

  Yeni Hikaye Ekle

  Yorum Yaz

  Tümünü Listele

| 101 Okey Oyunu | Türkçe Kürtçe Sözlük | Kürtçe Dil Testi |