HAKKARİ İZLENİMLERİ

Hakkarililer telefonun nazik konuşmacısı 28/02/1998


Türk Telekom Erzurum Başmüdürlüğü "Bilinmeyen Numaralar Servisi"nde görevli memureler, hizmet verdikleri 13 il arasında "en nazik ve kibar abone"lerin Hakkarililer olduğunu belirtiler.

Erzurum, Ağrı, Kars, Erzincan, Iğdır, Ardahan, Gümüşhane, Bayburt, Van, Muş, Bitlis, Hakkari ve Artvin’de yaklaşık bir milyon 800 bin telefon abonesine hizmet veren "Bilinmeyen Numaralar Servisi" çalışanları, aboneler arasında kendilerine en sevecen yaklaşımın, Hakkari’den arayanlardan geldiğini söylüyorlar.

Hakkari aboneleri bir başka

Memureler, günde 29 bin 500 talebin cevaplandırıldığını belirterek, "Binlerce değişik insana cevap veriyoruz; fakat Hakkari aboneleri bir başka" dediler.

Hakkari’den arayan abonelerin, kendilerine çok kibar bir yaklaşım göstererek isteklerini ifade ettiklerini anlatan memureler, şunları anlattılar: "13 ilden günde binlerce telefon alıyoruz. Fakat Hakkari’den arayan abonelerimiz bizlere çok insancıl yaklaşıp kibar şekilde isteklerini iletiyorlar. Verdiğimiz cevaptan sonra bizlere mutlaka teşekkür ediyorlar."

Ekleyen/Kaynak: 118 bilinmeyen numaralar servisindeki bayan memureler



Bu bölüme Izlenim ekleyebilirsiniz. Izlenim eklemek için tıklayın

Yorumlar [ Yorum Yaz ]

Henüz yorum eklenmemiş
  En Çok Yorumlananlar

  Yeni Izlenim Ekle

  Yorum Yaz

  Tümünü Listele

| 101 Okey Oyunu | Türkçe Kürtçe Sözlük | Kürtçe Dil Testi |